Monday, February 6, 2012

Bila Mencestet dan Chelseat bertemu mereka seolah olah lupa bahawa mereka itu sedang riak dan takbur dengan sokongan padu masing masing.

Bual Blog : Terkedu pagi ini mendengar berita tentang malaysia yang sedang kalah dalam perjuangan mereka ke olympic. Apekah yang berlaku ini dey? ok ok. mereka tak layak! jadi. Sambutan akan hambar menjelang 22 Feb ke Mac ni di bukit jalil nanti. Oleh itu tiket amatlah menjadi termurah untuk mendapat support support rakyat malaysia dan kebarangkalian Jepun akan menang. Hell Yeah. Di sini bukan untuk mengutuk atau mengumpat. cuma berbual kosong tat kala Semalam kita berasa happy bila mechester seri dengan chelsea di dalam liga EPL dan Mechester City semakin senyum pada bila melihat keserian mereka. Mana kala pula Arsenal sedang berpesta gol. Oh oh .

Jadi adalah agak membuang masa menonton bola sepak semalam kerena kedua dua game tidak menguntungkan ketiga tiga team iaitu Malaysia, Mencestet dan Chelsea. Yang untung adalah masih di pihak Astro Arena dan mamak mamak dan restaurant kerana ramai yang menontonnya disana.

Jadi di sini adalah berlaku tidak untung juga kerana aku membuang masa dengan mengepost articel ini dan anda juga tidak untung dengan membaca bualan ini. Hahaha. adeku kisah?

good bye! bye malaysia! itu yang terbaik anda mampu lakukan. jadi tunggu lagi tahun tahun yang akan datang. ok bye lagi untuk kali ke dua.!

Bual Ads

Bual Man

Bual Woman

x

PopUp Title

Code of the gadget you need

Get This