Saturday, April 9, 2011

Kenapa awak camni :(

Bual Blog : Blok Nokhtah <- dah kena remove.

Pertama, pasal delete kau di facebook bukan tujuan utama ku. kau tahu aku sudah berpunya. kau tahu ramai dah tahu. kau mesti tahu. sedang kan semua dah tahu. kita memang tak ada apa apa. kita sekadar kawan.

Kedua, tentang telefon? semenjak bila aku menutup nombor telefon. semenjak bila aku mesms pada kau? betul. malah tiada cousin aku yang pernah berlaku demikian. aku amat keliru tentang itu.

ketiga, aku dari selatan. bukan dari utara. mengapa telah banyak kali ku bilang. aku dari dari selatan bukan dari utara. ternyata kau selalu salah faham. dan aku tak sanggup semata mata dari selatan ke ipoh untuk berjumpa dengan kau lagi.

keempat, aku sememangnya tahu kau kuat makan. bukan kerepok atau kelopok lekor. malah. makanan berat pun kau layan tanpa segan silu. bukan apa. aku bimbang, kalau kau makan berlebihan nanti kau tak larat untuk berjalan. kan makan berlebihan buleh membuat mata layu dan juga kurang oksigen ketika untuk berjalan jalan. aku harap kau setuju dengan itu. aku tak kesah engkau gemuk. dah tenyata kau lebih besar dan kurang rendah dari aku. aku tak heran semua itu.

kelima,aku mintak maaf. aku tahu aku perasan. aku bukan orang yang kau mention dalam posting ini. tapi aku ape peduli. aku nak juga berbual. sebab itu tujuan ku. untuk kau faham. dan kita takkan bergaduh lagi.

Sekian. - jejaka perasan.

P/s : kalau kakak marah nanti cepat tua.

Bual Ads

Bual Man

Bual Woman

x

PopUp Title

Code of the gadget you need

Get This