Thursday, April 28, 2011

Nak Masuk Bloglist Pun Nak Kena Wat Segmen?

Bual Blog : hasrulhassan

ate yob... perli teman yea. takpe takpe. ce chiter ce chiter. kite gurau jea yob. memang tau pun. takpe. kita rilek jea. :) meh sini teman tambah. sian deme tak faham tu.

blog list : senarai nama blog
masukkan blog list : masukkan senarai nama blog
macam mana nak masukkan senarai nama blog list?

ya..... itu yang kita cari.
ya..... deme tak paham tu.
ya..... dah deme tak faham nak buat camne.
ya..... deme kena buat dulu.
ya..... lepas tu deme kena post entry.
ya..... tapi kata win win.
ya..... tapi mengapa blogger bangku kosong tidak post entry untuk mereka?
ya..... blogger ini berbual bual.
ya..... maaf, ini hanya bualan.

sekian. renung-renungkan.

6 comments:

Dya said...

panas panas panas, entry ini sangat berbual lebih. tapi memang benarpun. ternyata kau memang cam vavi la foster. mulut sam haram.

padat dan pedas. berfikir sejenak blogger tu nanti.

Foster said...

si dya memvavi junglekan aku pula. eh eh eh. kau tahu kau pun sama. kaki bahan. kaki vavi, mensarut sarut di laman ini jea tau. dah dah.

hari nak hujan tu. kejadah fanas fanas ni.

dah dah, ekau pogie buat posting. kesian follower kita ni. tade gossip hangat ni.

Dya said...

aha. tapi kau tak beragak la. kasihan dia. dia tu dah la baru jea start blogging. hahaha. kau punya blog yang baru operasi ni pun tak jalan lagi. vavi. vavi.

tapi naseb baik konsep kau berbual. baru aku tahu apa konsep berbual kau sebenarnya. Mengumpat blog orang. sibai. ooo. membahan. ooo. apa lagi? kau ini macam aku bako blog ini nanti.

ahhahahahahahahah <- gelak suda..

hasrul hassan said...

best best blog ni ... nanti saya kantoikan lagi .. ate yeop .... deme orang mana?

Foster said...

dya : bako bako bako. tu jea keje kau.

hasrul hassan : duk key ell. netap key ell. kampung biak. teman ni orang biak. hahahaha. ate sorry la. saje jea tu. takde masuk mendalam pun. kias kias jea. jangan mara aaa..

Tieka said...

kau memang si kaki bahan, kaki lucah. kaki haram. kaki itik. kaki ikan.

hahahahahahahaha. Hahahahahaha. Hahahahahahahaha. Hah!

letih aku tengok entry korang semua.

Bual Ads

Bual Man

Bual Woman

x

PopUp Title

Code of the gadget you need

Get This