Friday, April 29, 2011

test an error sebab nak buat uji kaji.

Bual Blog

Maaf. tadi test error lagi. biasala. nak try an eror pakai rss kat fesbuk pulak. mahai gak la regenye. ni sapa sapa yang ada idealogi yang ada aplication yang free free, habak mai la. mana tau kita boleh kongsi idea bersama. ni ha nak habak. namanya sosial rss tak pun rss social. setahun dalam 80 hinggit. list web hanya bley bagi lima. tapi aku pernah nampak. ada yang selalu gak posting blog blog kat web, camne geng geng blog nak bersatu buat rss ni? subscribe dekat wall post sendiri. aih. pening jugak nak fikir camne nak buat.

ini tgh susun camne nak letak. ape patut buat. try eror. tu pasaipa post sepah sepah sikit waktu ni. harap maklum. kepada writer selamat berposting. i love you all.

2 comments:

not irene said...

mungkin awak maksudkan try and error kot?

saya dari arah bangku kosong
saja terjah dan follow
jemputla ke blog saya yea.

memyselfandnotirene

Foster said...

itu lah. pasal. try and error. asyik error jea. penat oh. thank follow. follow mollow. chait.

takkan terjah jea? tolong la bagi tunjuk ajar sket. ;p

Bual Ads

Bual Man

Bual Woman

x

PopUp Title

Code of the gadget you need

Get This