Friday, June 3, 2011

Himpunan 2 Juta Belia 2012 - Super Junior M datang lagi

Bual Blog : Suju M datang lagi? Dengar cerita memang ramai orang nak Super Junior M datang Malaysia lagi. Ce citer ape baguihnye SUJU M ni? entah. Suka sebab Fan dia kat negara ni ramai sangat kot. Tapi tu lah. Aku yakin benar Suju M takkan datang malaysia lagi. sebab depa ni demanding tinggi.

Pasaipa. ura ura mengatakan belanja untuk Suju M ni memakan belanja juta. Pergh. banyak tu. tapi siapa pun tak tau berapa harga untuk concert hari tu. sebab aku tak jumpa link dari press / sebagainya. kalau hang ada jumpa. bawak komen kat bawak ni. Bukan apa. Sharing is Caring. Tapi logic akal pun. memang patut pun makan belanja juta juta. Ini namanya Jutawan dalam sehari. Hehehe

Tulah dia. Malaysia ni. Kalau pasai gossip memang laju jea tekan. tak pikiaq dah. Hari tu siapa yang ada jumpa Suju M pie peluk cium pipi. aduh. tabik u all. sebab u all kecoh satu pakatan gagasan yang membenci himpunan sejuta belia dok kutuk-kutuk hangpa tekinjal kinjal atas pentas. Mungkin benda free. padahal bulan april lepas banyak jea concert artis luar negara dekat negara kita ni takda plak yang kecoh. banyak! sumpah! antaranya yang hadir pada bulan april. Bruno Mars, Maroon 5, Justin Bieber, Rain & MLTR. Setahu aku tu jea la.

apa pun. next year. aku memang tak harap artis ni datang lagi. Ambik la artis yang boleh kita fahami dalam pengertian lagunya. Mat salleh ke. Singapure ke. Indonesia ke. Chaitttt.. You all peminat Suju Semua meh komen kat bawah ni. Sekian

7 comments:

::♥☺Eira Faziera☺♥:: said...

nak komen ape ye ? haha

Foster said...

comment jea. saya tak setuju suju M datang lagi. hahaha. mampus kena tembak jap lagi. Fan dia ramai kot. sejuta ade kat Malaysia ni.

LIJA BLOGZZZ said...

ehm,,ehm,,batok plak,, hi foster~ elf here,,

LIJA BLOGZZZ said...

dorng kate yg himpunan 2 juta ni xder dh artis korea lg,,,

cokelatcelup said...

tak payah la ajak dorang lagi...
kalo time ade konsert camtu ramai je org,,
kalo tgk kat masjid tu xde pown ramai camtu ,rite ?

::ckgu saye ckp ari tu,bile rmai2 da minat korea,mknenye tu dunie akhir zaman.wallahuaa'lam...*hanya memberi pendapat.

Foster said...

ya. dengar khabar memang suju M mungkin takde dalam list lagi. bagi la orang lain pulak. tapi peliknya. kenapa artis artis malaysia tak menonjol sangat masa himpunan sejuta belia tu. Mungkin peranan Media ambil perhatian pasal benda ni kurang.. kalau boleh. Ce letak nama artis tempatan. bagi nama tu top, up kan artis tempatan. nak letak artis luar negara orang pun tak heran sangat sebab media dan lain lain tak payah berkerja keras untuk ads itu. tapi mesti berbalik pada issue pasal payment artis malaysia tak seberapa dari artis luar negara.. so? what the moral of the story. tak terjawab sampai bila bila.

♥xaturen♥ said...

nak komen ape ye..? angkat2 kening dua tiga kali macam....? ape ye..? hehe...

Bual Ads

Bual Man

Bual Woman

x

PopUp Title

Code of the gadget you need

Get This